לחם בשר כשמה כן היא מסעדה שמתמחה בלחם ובשר. אחרי שהתאכזבתי מהסניף בנמל אזרתי אומץ וניסיתי את מזלי בסניף החדש בבני ברק… 

אז מסתבר שלרשת 'לחם בשר' יש כמה סניפים.
נמל תל אביב. התחנה בירושלים. ארנה הרצליה. איילנד נתניה. אשדוד. בסר בני ברק.

אז אחרי שהתאכזבתי מהסניף בנמל, שזוכה לקהל לקוחות בעיקר בגלל הכשרות והלוקיישן.
אזרתי אומץ ונסענו לחגוג יום הולדת איכותי לחברה בסניף לחם בשר בבסר בני ברק.

מנות פתיחה. צילום: אודליה ארביב

יום שלישי בשבוע, ערב. המסעדה לא הייתה מלאה במיוחד. עיצוב יוקרתי, כיאה למסעדת בשרים, עיצוב אחיד בכל סניפי הרשת.
המסעדה מתמחה בבשרים, לחם קצת פחות, תפריט מצומצם למדי.

הזמנו 5 ראשונות שבכמות לא היו שוות את המחיר.

סלט קינואה אדומה – 54 ש"ח.
חציל על האש – 44 ש"ח.
קרפציו סינטה – 58 ש"ח.
פוקאצ'ה ראגו – 42 ש"ח.
ועוד סלט פטריות מוקפצות עם צנימים {שרופים} ועלי רוקט או משו בסגנון שלא היה תפריט.
המנות קטנות לא מעלפות במיוחד. הסלט קינואה מעולה אבל בקושי 4 כפות. הפוקאצ'ה ראגו היה נשמע מבטיח אבל גם הלחם וגם הראגו היה די סתמי ויבש.

מנת הדגל. צילום: אודליה ארביב

עיקריות הזמנו סטייק אנטריקוט עם עצם 600 גרם – מנה שחלקו 3. 240 ש"ח.

ובנוסף את מנת הדגל של המסעדה – סנייה טלה. – שבגדול הויזואליות שלה הפכה אותה למנת דגל. הטעם נחמד. 92 ש"ח.

 

הביפנוכו. צילום: אודליה ארביב

התפריט המצומצם גורם לשף להוסיף כל  יום מנות שלא בתפריט והתיאורים הארוכים של המנות לא טובים לאנשים עם הפרעות קשב בטח כשהדברים לא כתובים בתפריט והמלצר מדקלם אותם בחיוך.

חברותי נהנו ממנת הבשר שלהן אבל חלקו אותה. התוספות היו סתמיות לחלוטין.

קינוחים, גם אותם המלצר {שאגב היה מקסים} דיקלם בעל פה כי הם בדיוק בהחלפה של תפריט קינוחים… שזה מעולה כי הם היו על הפנים.

בקיצור:
אווירה– נחמדה מאוד.
חניה – שימו לב היכן אתם מחנים גם בלילה מחלקים שם דוחות {קיבלנו 2…}
שירות – אחלה.
מחיר – יקר. אם אתם חוגגים אירוע ממש מיוחד, כי סתם לארוחת ערב זה קריעה.
טעם – נחמד לפעם אחת.
לסיכום: לא לפשוטי העם. נע בין הגורמה במחיר ובכמות, לארגנטינאי \ צרפתי באיכות.

הקינוחים שהזמנו. צילום: אודליה ארביב