הילדים לא יפסיקו ללקק את האצבעות (וגם המבוגרים לא יכחישו את חיבתם העזה). מתחם האוכל הכשר (רבנות תל אביב), והשף בני אשכנזי, שף מסעדת טורו – ביסטרו שף ישראלי ברמה גבוהה ביותר, מציעים לכם ארוחת צהריים סתווית, שמקפלת בתוכה את כל אבות המזון שהילדים שלנו צריכים: מיטבולס (כדורי בשר) ברוטב עגבניות. נסו ותיהנו:
חומרים:
- 1 חבילת ספגטי, לבשל לפי הוראות היצרן.
- 1/2 ק"ג בשר טחון.
- פרוסת לחם (להשרות במים)
- צרור פטרוזיליה
- 1 בצל לבן קצוץ דק
- שן שום כתושה
- כפית מלח
- קורט פלפל
לרוטב העגבניות:
- 1 בצל לבן קצוץ דק
- שן שום (כתושה)
- 2 יחידות סלרי
- פלפל אדום פרוס
- 1 קופסת עגבניות קטנה
- כוס מים
- מיץ חצי לימון
- כוסברה
- מלח
אופן ההכנה:
- בתוך רוטב העגבניות המבעבע מניחים את כדורי הבשר שהוכנו מהתערובת.
- מערבבים את הבשר ויוצרים כדורים, מכינים את הרוטב, מאדים בצל, שום פלפל אדום, עגבניות, מים. מביאים לרתיחה.
- מוסיפים כוסברה.
- בצלחת: שמים ראשית את הפסטה, עליה מניחים את כדורי הבשר עם הרוטב.
חורף בריא ובתאבון!
טורו, הברזל 27, רמת החיל, תל אביב.
כשרות: רבנות תל אביב (רגילה).
טלפון להזמנות: 03-6444345, חניה במקום.