פארק עתידים תל אביב, השיק שדרה קולינארית חדשה בהשקעה של כ-8 מיליון ₪. פתיחת המתחם הינה חלק מהקו האסטרטגי שמובילה
לרגל ראש השנה מצורפים שני מתכונים חגיגיים המתאימים לארוחת החג של השף רובי קורדובי, שף הרשת של רשת המסעדות הכשרה
לרגל ראש השנה, מצאנו גם לטבעונים פתרון לעוגת דבש טעימה ועשירה – עוגת דבשה (מולסה)- העוגה כוללת שפע של מרכיבים
מתכון קיצי קליל ונעים טראפלס שוקולד לבן ולימונענע. טראפלס שוקולד לבן ולימונענע מצרכים: 220 גרם שוקולד לבן 50 גרם חמאה 2 כפות
מתכון לארטיק ושייק פרי באדיבות "ניצת הדובדבן", הכנו שייק פרי בכמות מספקת, שתינו כוס בריאה ואת היתרה הקפאנו ויצרנו ארטיקים
הישראלים אוהבים תפוחי אדמה בצורות שונות. לתבליני נפטון יש מתכון מנצח וקל להכנה להום פרייז מתקתק, שילדים ומבוגרים כאחד יאהבו
בקיץ כולנו נהנים מפירות קיץ מתוקים וטעימים כמו שזיפים. מעתה ניתן להנות מהם גם בארוחות הקיץ עם הרטבים מהסדרה האוריינטלית
מוס שוקולד ואבוקדו טבעוני באדיבות רשת "ניצת הדובדבן". מפתיע בטעמו הרך, מומלץ לא לפספס את הטיפ החשוב בסוף המתכון… מרכיבים:
מתכון לקינוח מרענן: גביע קרם שוקולד לבן ותותים. מאת שמרית גולדברג צפדיה- שפית הבית של "ניופאן גורמה". לבסיס – עוגה
סכין היא כלי מרכזי בתהליך הכנת הבישול וחשוב שנצטייד במספר סכיני מטבח טובים שישמשו אותנו למגוון פעולות הכנה דוגמת חיתוך
השף מאיר רוזנברג ממלון רימונים גלי כנרת מציע: קיץ מרענן ומפנק עם מתכונים מיוחדים. בקיץ הישראלי, המתאפיין בחום רב ואחוזי לחות
הילדים לא יפסיקו ללקק את האצבעות (וגם המבוגרים לא יכחישו את חיבתם העזה). מתחם האוכל הכשר (רבנות תל אביב), והשף
כלי נגישות