אוהבים גרנולה אבל רוצים לשדרג את תצורתה הרגילה? להוסיף מתיקות ולהפוך אותה לחטיף אטרקטיבי במיוחד? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציעה מתכון לחטיפי גרנולה ושוקולד לבן.
מצרכים (20-30 יח'):
500 גרם גרנולה ללא תוספת סוכר

50 גרם חמוציות
30 גרם זרעי צ'יה
100 גרם שקדים פרוסים
200 גרם שוקולד לבן / חלב / מריר
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
- בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם החלב (מומלץ בשיטת בן מארי)
- מערבבים עד ליצירת קרם שוקולד חלק ומורידים מהאש.
- מכניסים לקערה גדולה את הגרנולה, החמוציות, השקדים וזרעי הצ'יה
- שופכים את השוקולד לקערה ומערבבים היטב
- יוצרים כדורים, מסדרים אותם על מגש ומשטחים אותם מעט
- מכניסים למקרר לשעתיים
בתאבון!
*מומלץ לאחסן בקירור
ניתן להשיג ב"חוות דרך התבלינים", טל' 04-9533405, לאתר: http://www.derech-hatavlinim.co.il/