תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
ראשי » דוס שף » מתכונים » לכבוד ראש השנה: מתכון לעוגת דבש טבעונית

לכבוד ראש השנה: מתכון לעוגת דבש טבעונית

כתב תרבוש 21 בספטמבר 2015 סגור לתגובות על לכבוד ראש השנה: מתכון לעוגת דבש טבעונית

לרגל ראש השנה, מצאנו גם לטבעונים פתרון לעוגת דבש טעימה ועשירה – עוגת דבשה (מולסה)- העוגה כוללת שפע של מרכיבים שביחד מייצרים את טעמו המופלא של הדבש, בלי טיפה אחת של דבש.

באדיבות דאגי איטו
באדיבות דאגי איטו

מצרכים עבור עוגת אינגליש קייק:

1/2 1 כוסות קמח מלא

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית קינמון

1/4 כפית סודה לשתייה

1/2 כוס סוכר דמררה

1/2 כוס מים רותחים ובתוכם ממיסים 1/2 כפית קפה נמס

3/4 כוס רסק תפוחים

2 כפות שמן קוקוס (ניתן להמיר בשמן צמחי אחר)

1/4 כוס מולסה

2 כפות סילאן

באדיבות דאגי איטו
באדיבות דאגי איטו

הוראות הכנה: מערבבים בקערה אחת את כל החומרים היבשים, ובקערה שנייה את הרטובים. ממזגים יחד בעדינות, ובמינימום בחישה, חשוב להכניס את העוגה לתנור במהירות כדי שהסודה לשתייה ואבקת האפייה יעבדו היטב והעוגה תצא אוורירית. אופים בחום בינוני- גבוה למשך 25 דקות, מצננים ומתענגים בימי החג, או סתם כשמתחשק משהו מתוק בשאר ימות השנה. טיפ קטן, אם רוצים טעם דבשי עז ומתוק יותר, פשוט מגדילים מעט את כמות הסילאן. למתכונים נוספים היכנסו לאתר:http://www.nizat.com/

אודות "ניצת הדובדבן"  החברה הוקמה בשנת 1986, מחנות צנועה בשוק מחנה יהודה שבירושלים, הפכה לרשת בתי טבע אורגניים משגשגת אשר מונה כיום 22 סניפים ומובילה בתחומה בארץ.
מתמחה במוצרי מזון טבעיים ואורגנים, תוספי תזונה, קוסמטיקה טבעית, מוצרי ניקיון אורגניים ועוד.

שיתוף

אודות המחבר

כתב תרבוש להציג את כל הפוסטים של כתב תרבוש


– פרסומת –
פרשת השבוע: פרשת וישב
כניסה:
יציאה:
תל אביב
16:18
17:16
ירושלים
15:55
17:15
חיפה
16:03
17:14
באר שבע
16:20
17:18
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
© כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת''
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס