תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
ראשי » דוס שף » מתכונים » מתכון לחטיף פירות יבשים ללא תוספת סוכר

מתכון לחטיף פירות יבשים ללא תוספת סוכר

כתב תרבוש 26 בינואר 2017 סגור לתגובות על מתכון לחטיף פירות יבשים ללא תוספת סוכר
לרגל ט"ו בשבט, "חוות דרך התבלינים" מציעה מתכון לחטיף פירות יבשים ללא תוספת סוכר.

בחג ט"ו בשבט הפירות היבשים מקשטים כל שולחן והופכים להיות הנשנוש המרכזי בבית. לרגל החג, "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציעה לשדרג את פירות היבשים השגרתיים ולהכין חטיפי אנרגיה עם תמרים ואגוזים – ללא תוספת סוכר. בריא, טעים וקל להכנה.

מצרכים:

צילום: הדס ניצן

500 גרם מחית תמרים ללא תוספת סוכר / תמרים בואקום

100 גרם שקדים

50 גרם אגוזי מלך טבעיים

50 גרם אגוזי קשיו טבעיים

30 גרם גרעיני דלעת קלופים

50 גרם גרעיני חמנייה קלופים

4 כפות קוקוס

 

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את השקדים עד לקבלת פירורים
  2. קוצצים (קיצוץ גס) את אגוזי המלך והקשיו
  3. מכניסים לקערה את התמרים, השקדים הטחונים, האגוזים הקצוצים, גרעיני הדלעת והחמנייה ומערבבים היטב.
  4. פורסים נייר אפייה על תבנית מלבנית (אינגליש קייק), שופכים את הבלילה ומהדקים היטב.
  5. מכניסים את התבנית למקרר לשעתיים.
  6. מוציאים מהמקרר, מצפים בקוקוס וחותכים לפרוסות דקות.

*מומלץ לאחסן במקרר.

בתאבון!

 

את חטיפי האנרגיה ניתן להכין בסדנאות שיתקיימו בחגיגת ט"ו בשבט ב"חוות דרך התבלינים" בימים 4.2.17, 11.2.17. טל': 04-9533405, לאתר: http://www.derech-hatavlinim.co.il/

שיתוף
חטיף ט''ו בשבט פירות יבשים

אודות המחבר

כתב תרבוש להציג את כל הפוסטים של כתב תרבוש


– פרסומת –
פרשת השבוע: פרשת בלק
כניסה:
יציאה:
תל אביב
19:31
20:31
ירושלים
19:07
20:28
חיפה
19:20
20:32
באר שבע
19:29
20:28
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
© כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת''
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס