תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
ראשי » דוס שף » מתכונים » מתכון לימי החורף הקרים: תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

מתכון לימי החורף הקרים: תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

כתב תרבוש 23 בינואר 2018 סגור לתגובות על מתכון לימי החורף הקרים: תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

המותג מאסטר שף מציע לימים הקרים מתכון להכנת קדרת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין – מנה מושלמת לאירוח בחורף.  

מצרכים:

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף

כף טימין טרי רק העלים

2 גזרים קלופים חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף

1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.
  2. מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
  3. מוסיפים 3 כפות טריאקי קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפ"א וכוס מים ויין.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
  5. מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

 

 

שיתוף
בקר חורף מאסטר שף מתכון קדרה

אודות המחבר

כתב תרבוש להציג את כל הפוסטים של כתב תרבוש


– פרסומת –
פרשת השבוע: פרשת חיי שרה
כניסה:
יציאה:
תל אביב
16:23
17:19
ירושלים
16:00
17:18
חיפה
16:09
17:17
באר שבע
16:24
17:20
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
© כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת''
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס