מותג הפסטה המוביל באיטליה "ברילה" מציע מתכון קל ומהיר של לזניות אישיות להגשה כfinger food-, המתאימות במיוחד לאירוח נוצץ.
מצרכים:
12 עלי לזניה של ברילה
1 צנצנת רוטב פומדורו של ברילה
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים
אופן ההכנה:
![](https://www.tarbushweb.co.il/wp-content/uploads/2017/12/לזניות-אישיות-לסילבסטר-צילום-אפיק-גבאי-1-300x200.jpg)
- מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים
- משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
- אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
את כל מוצרי הפסטה של המותג ברילה, ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות.