תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
ראשי » דוס שף » מתכונים » מתכון לסלט עדשים חם

מתכון לסלט עדשים חם

כתב תרבוש 26 בנובמבר 2017 סגור לתגובות על מתכון לסלט עדשים חם

המותג מאסטר שף מציע לימי החורף הקרים מתכון לסלט עדשים חם, שיכול לשמש  גם כמנה עיקרית/ צמחונית או תוספת מיוחדת ליד מנה בשרית.

מצרכים:

  • 2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת
  • 3 כפות שמן זית לטיגון
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף
  • 2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • רבע כוס שקדים קלויים

אופן ההכנה: 

סלט עדשים חם. צילום: מאסטר שף

מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות עד שהן משחימות.

במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ ומערבבים. מוסיפים עדשים ואת קוביות הדלעת הצלויות, רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון, חומץ בלסמי ופטרוזיליה. מערבבים ומסירים מהאש.

מגישים עם שקדים קלויים מעל.

בתאבון!

שיתוף
דמן זית מתכון סלטט עדשים שקדים

אודות המחבר

כתב תרבוש להציג את כל הפוסטים של כתב תרבוש


– פרסומת –
פרשת השבוע: פרשת קורח
כניסה:
יציאה:
תל אביב
19:33
20:34
ירושלים
19:08
20:31
חיפה
19:22
20:35
באר שבע
19:31
20:31
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
© כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת''
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס