Site icon תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי

מתכון לתפוחונים ממולאים

אוהבים תפוחים ורוצים לשדרג ולהכניס אותם לתפריט כקינוח מתוק במיוחד? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציגה: מתכון לתפוחונים ממולאים.

מצרכים:
6 תפוחי גרנד סמיט
בקבוק יין אדום יבש
1 כף שטוחה קינמון
1 כוס סוכר חום
1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעיים

אופן ההכנה:
1. מרוקנים את התפוחים מליבתם.
2. מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר חום עד לריכוך קל. מוציאים את התפוחים ומצננים מעט.
3. ממלאים את התפוחים בתערובת האגוזים ומעט דבש, ואופים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דק’.
4. מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור.
בתאבון!

ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל': 04-9533405, ובסניפי הרשת.

תפוחים ממולאים – חוות דרך התבלינים.צילום הדס ניצן
Exit mobile version