סלט גפרורי שורשים אסיאתי, עם אגסים אמריקאים ובוטנים פריכים. באדיבות יובל בר-נר והשף חגי לרנר.
מצרכים לשש מנות:
2 יח' קולרבי
2 גזרים
1 כרוב סגול קטן
3 אגסים
חופן נדיב עלי נענע, קרועים
100 גרם בוטנים קלויים/מטוגנים
רוטב
3 כפות רוטב סויה
4 כפות חומץ אורז/טבעי
2 שיני שום
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף סוכר
1 כף שמן שומשום
אופן ההכנה: פורסים את הכרוב לרצועות דקות. חותכים את הגזר, הקולרבי והאגס בעזרת מנדולינה ל"גפרורים " דקים (ז'וליין). מערבבים את כל חומרי הסלט יחד בקערה בינונית, מתבלים ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.