תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
ראשי » דוס שף » מתכונים » סלמון מקורמל על סלט אטריות יפני

סלמון מקורמל על סלט אטריות יפני

כתב תרבוש 27 ביוני 2018 סגור לתגובות על סלמון מקורמל על סלט אטריות יפני

מנת דג עסיסי וסלט אטריות יפני, בשימוש טחינה גולמית של  מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי. באדיבות השף אבי ביטון וחברת אחוה. 

מצרכים (ל-2 מנות):

2 פרוסות פילה סלמון

2 כפות סילאן

1/4 כפית חרדל

2 כפות סויה

1 כף שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל

לסלט:

2 כוסות אטריות ביצים

צרור כוסברה

צרור בצל ירוק

2 גזר חתוך לגפרורים

2 פלפל אדום פרוס דק

1 צ'ילי טרי

חופן בוטנים

ויניגרט:

1/4 כוס טחינה אחוה ללא מלח

2 כפות שמן שומשום

2 כפות סויה

1/2 כפית סוכר

1/4 לימון סחוט

1 כף שמן זית

קורט מלח

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את חומרי המשרה של הדג ועוטפים בו את הדג מעל הכיוונים. צולים את הדג במחבת. בינתיים מכינים סלט מכל חומרי הסלט למעט הבוטנים.
  2. בבלנדר מוט מכינים את הויניגרט, מתבלים את הסלט באמצעותו ומגישים את הדג לצד הסלט עם בוטנים מלמעלה.
  3. סלמון מקורמל על סלט אטריות יפני צילום: יח,צ אבי ביטון לאחוה2
שיתוף
אחוה טחינה מתכון סלמון

אודות המחבר

כתב תרבוש להציג את כל הפוסטים של כתב תרבוש


– פרסומת –
פרשת השבוע: פרשת בהר־בחקתי
כניסה:
יציאה:
תל אביב
19:18
20:19
ירושלים
18:54
20:16
חיפה
19:07
20:20
באר שבע
19:17
20:16
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
© כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת''
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס