Site icon תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי

קייטרינג לה פרסטיז' מציגים: מתכון רביולי חגיגי לשבועות

חיה מושקה ללונק ודבורי קדוש, מציעות את המתכון הטוב ביותר לשבועות שחל ביום ראשון. "לא כל אוכל נשמר היטב במשך יומיים במקרר" אומרת דבורי קדוש אחת מצמד השפיות "בשנה כזו יש להתאים את המאכלים במיוחד".

צילום" קוביס יח"צ

לה פרסטיז' מציעה תפריט, עיצוב ונראות יוקרתיים, שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר בשוק, וקומבינציית טעמים נדירה שהופכת את לה פרסטיז' לממתק החדש בעולם התוכן הקולינרי בכשרות מהודרת.

את ההשכלה הקולינרית רכשו השתיים אצל טובי וטובות אנשי המקצוע בישראל: מאיר אדוני ובתי ספר נוספים לבישול וקונדיטוריה. מניפת ההתעניינות שלהן רחבה, וכוללת תפריטי אירועים, ארוחות טעימות, מנות פינגר-פוד, התמחות מיוחדת בקינוחים ומנות אחרונות והפתעות מרהיבות נוספות. השתיים הקימו ועובדות במטבח מקצועי משלהן באור יהודה, ונהנות מפיקוח כשרות מהודרת של חוג חתם סופר פ"ת.

הנה ההצעה שלהן לרביולי גבינות ברוטב קרם דלעת ערמונים:

מצרכים

2 כוסות מים

100 גר' חמאה

1 כפיות מלח

4 כוסות קמח

4 חלמונים

למלית

250 גר' גבינה כחושה או ריקוטה

100 גר' גבינה בולגרית 5 % מגוררת

150 גר' גבינת מונצגו מגוררת

150 גר' גבינת פיקורינו מגוררת

2 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה

4 כפות עירית קצוצה

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  1. בסיר שמים מים חמאה ומלח ומביאים לרתיחה
  2. כשרתח מכבים את האש ומוסיפים את הקמח במהירות ומערבבים לבצק מפורר
  3. מעבירים אל המיקסר ומערבבים מוסיפים את החלמונים  לבצק אחד אחד מערבלים לבצק רך וגמיש

הרכבת המנה

  1. מערבבים את מצרכי המלית טועמים ומתקנים תיבול
  2. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עגולים בקוטר 6 ס"מ
  3. מזלפים במרכז כל עגול מעט מהמלית עם 2 כפיות
  4. סוגרים לחצי ומהדקים
  5. מבשלים בסיר עם מים ומלח עד שצפים

קרם דלעת ערמונים:

מצרכים:

2 דלעת ערמונם

1 בטטה

100גר' חמאה

1 מיכל שמנת לבישול

מלח

פלפל גרוס

אגוז מוסקט

אופן הכנת הקרם:

תפריטי החברה משתנים בהתאם לעונות ולצו השעה הקולינרי. לפיכך, בימים אלה מושק תפריט הקיץ התוסס. אתם מוזמנים להרים טלפון 054-9572933 ולסגור לעצמכם אירוע מיוחד, טעים ומרהיב – שירים את השמחה שלכם לפסגות לא מוכרות.

Exit mobile version