תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
ראשי » דוס שף » מתכונים » קינוח מנצח לחג השבועות- עוגת גבינה אישית מוס מסקרפונה וקפה

קינוח מנצח לחג השבועות- עוגת גבינה אישית מוס מסקרפונה וקפה

כתב תרבוש 1 ביוני 2016 סגור לתגובות על קינוח מנצח לחג השבועות- עוגת גבינה אישית מוס מסקרפונה וקפה

ברשת קפה ביגה, בחרו להמתיק לכם את החג, עוגת גבינה מסקרפונה וקפה, שהפכה כמעט למסורת בכל בית, בחג השבועות. מדובר בעוגה אוורירית בארומה של קפה עדין.

צילום: אסף לוי
צילום: אסף לוי

המחיר לצרכן: 37 ₪ משקל כ- 200 גרם- לישיבה בסניף. ניתן גם לקחת הביתה עוגת גבינה פס מלבנית ב -65 ₪.

הקונדיטורית הראשית של רשת קפה ביגה, מירן קל מעניקה לקראת החג את המתכון המנצח לעוגת גבינת מסקרפונה וקפה.

מרכיבים להכנת, מוס מסקרפונה וקפה:

חבילת ביסקוויטים

כוס מים רותחים

כף נס קפה

כף ליקר אמרטו

כפית סוכר

200  גרם גבינת מסקרפונה

200  גרם שמנת מתוקה

60  גרם חלמון

130  גרם סוכר

אופן ההכנה:         

מערבבים מים רותחים עם הכפית סוכר ונס קפה מניחים לקירור

טובלים ביסקוויטים בקפה ומניחים בתחתית תבנית עוגה בקוטר 18

מקציפים חלמון עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ובהיר.

מקציפים גבינת מסקרפונה יחד עם השמנת המתוקה והליקר אמרטו , מקפלים יחד עם החלמונים המוקצפים ומעבירים מחצית מהמסה לרינג העגול מעל הביסקוויטים טובלים שיכבה נוספת של ביסקוויטים בסירופ קפה ומסדרים מעל המוס מכסים ביתרת המוס ומקררים לילה , מקררים לילה או לפחות 6 שעות מפזרים אבקת קקאו מעל ומגישים.

שיתוף

אודות המחבר

כתב תרבוש להציג את כל הפוסטים של כתב תרבוש


– פרסומת –
פרשת השבוע: פרשת שלח־לך
כניסה:
יציאה:
תל אביב
19:32
20:33
ירושלים
19:07
20:30
חיפה
19:21
20:34
באר שבע
19:29
20:30
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
© כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת''
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס