אם אתם חפצים במקום פסטורלי ומקסים, באוכל איכותי, טרי, טעים וייחודי, שביל עיזים הוא המקום בשבילכם!
מסעדה כפרית ברמת מסעדת שף לא רחוקה מרכז הארץ עם נוף קסום… ברוכים הבאים לטוסקנה של ישראל…
מסעדת שביל עיזים שוכנת במושב טל שחר שנמצא בשפלת יהודה, לא רחוק ממרכז הארץ.
הנסיעה לשם עוברת דרך שטחים של צהוב וירוק ושמיים פתוחים לרווחה.
חתיכת גן עדן – של נופים וטעמים סמוך למרכז הארץ, בלי בעיות פקקים וחניה.

כל השבוע המסעדה עובדת בקונספט של עד 12 ארוחות בוקר ומ12 וחצי עד הלילה תפריט המסעדה. בימי שישי בופה מכל טוב הארץ.
אז הגענו לבדוק את המסעדה גם בשישי וגם באמצע השבוע בכדי לזכות לטעום מכל האופציות.
כל מנה הוצאה בעיצוב מוקפד – הצלחת ממש דיברה אלנו.
פוקצת ירקות שנאפתה במקום פתחה לנו את התיאבון, קריספית עם טעם עדין ונגיעות תיבול שנתנו את הנגיעה האישית של השף, בליווי מתבל טחינה סלק וממרח פלפלים.

גלילת חציל – בציפוי פריך במלית גבינות ופסטו על קולי פלפלים הגיעה לשולחן מלוא הדרה…

לא מיצמצנו הגיעה לשולחן מנה מיוחדת שלא הייתי מעיזה להזמין בלי המלצת המלצרית…
רביולי סלק שחור – המנה הכי מיוחדת וטעימה שטעמתי עד כה!
רביולי ממולא בסלק עם רוטב חלב קוקוס וקולי פלפל – מנה טבעונית שתשגע גם קרניבורים!!!

מנת היום סלמון טרי – עם ניוקי מטוגן ובמיה ברוטב יין מתקתק. – כדי שלא תגידו שאנחנו רק מפרגנים – היה אפשר להמעיט טיפה מהרוטב וגם הוא לא כ”כ זרם עם הניוקי, אבל הדג היה כ”כ טרי וטעים שאפשר לוותר להם על זה 😊….

תכלס רצינו לאכול את כל התפריט…. עוד נגיע לזה בפעמים הבאות שנבקר שם.
קינחנו בעוגת שוקולד פאד’ג חמה – תכלס מה כבר אפשר להפתיע בעוגת שוקולד?
אז בהחלט אפשר… העוגה הגיעה חמה ונימוחה , היא פשוט החליקה בגרון חיממה את הבטן ונתנה לגוף חיבוק טוב של עונג קולינרי!
גם את הבופה בדקנו – כל טוב הארץ , פלטות של גבינות , לחמים חמים, סלטים דגים, ריבות ומה לא… הכל בשפע גדול! בקונספט של הבופה ניתן להזמין ביצים לכל סועד ושתיה. הביצים קצת משעממות ביחס לכל המגוון שיש בבופה. מה שכן בגלל העומס וההערכות של המסעדה לכמות אנשים חובה להזמין מקומות בימי שישי…

אז מה היה לנו בשביל עיזים:
לוקיישן – מושלם.
טריות – טרי נקי ואיכותי.
טעם – וואי וואי וואי …..
אתם חייבים לבקר!