תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
ראשי » ברנז'ה » שר הבריאות יעקב ליצמן ביקר בקו הייצור  של חטיפי "קראנצ'וס"

שר הבריאות יעקב ליצמן ביקר בקו הייצור  של חטיפי "קראנצ'וס"

כתב תרבוש 8 בנובמבר 2017 סגור לתגובות על שר הבריאות יעקב ליצמן ביקר בקו הייצור  של חטיפי "קראנצ'וס"

שר הבריאות יעקב ליצמן הגיע לביקור בקו הייצור של חטיפי קראנצ'וס.  הביקור נערך במסגרת השקת חטיפי קראנצ'וס, העומדים בדרישות רפורמת המזון של משרד הבריאות. לדברי השר: "חשוב לחנך את הילדים בעודם קטנים לאכול בריא ונכון"

את השר ופמלייתו אירחו יוני שסטוביץ בעלי קבוצת שסטוביץ, דב גוברין משנה למנכ"ל הקבוצה וסתיו יואלי מנהלת חטיבת המזון, אשר חשפו לראשונה את סדרת קראנצ'וס החדשה, העומדת בתקנים המחמירים של רפורמת הבריאות לשנת 2020, לתכולת נתרן, שומן רווי וסוכר.

שר הבריאות פתח את האירוע ואמר: "אני שמח על כך שיש היענות לייצור מוצרים שמורידים את אחוזי השומן הרווי והמלח. אשמח לבקר בכל מפעל בישראל שיודיע שהוא מוריד את הערכים התזונתיים בכדי לעודד הרגלי אכילה נכונים". לדבריו: "רפורמת סימון המזון תצא לפועל, למרות שיש לה מתנגדים ואנו מודיעים גם שלא נדחה אותה. יש בישראל בעיה אמיתית של השמנה, אנו בין הגרועים בעולם וכמו כן בעיית סכרת ויש חשיבות לשנות את הרגלי האכילה ולחנך את הילדים בעוד הם קטנים, לאכול נכון ובריא".

מימין לשמאל שר הבריאות יעקב ליצמן, יוני שסטוביץ צלם בן פרידמן (Custom)

דב גוברין משנה למנכ"ל קבוצת שסטוביץ אמר לשר: "קראנצ'וס הוא החטיף הראשון בישראל שאימץ את הרפורמה החדשה ומביא לצרכן הישראלי מוצרים בעלי ערכים מופחתים, סדרת קראנצ'וס הינה סדרת החטיפים הראשונה בארץ המיוצרת עם שמן קנולה והיא גם סדרת החטיפים הראשונה עם פחות מ- 400 מ"ג נתרן".

סתיו יואלי מנהלת חטיבת המזון בשסטוביץ: "למרות ההזדמנות שניתנה לעשות את המהלך בשלוש פעימות, חטיפי קראנצ'וס עומדים בכל דרישות משרד הבריאות לשנת 2020 להפחתת נתרן, סוכר ושומן רווי תוך שימוש בשמן קנולה. אני מאמינה כי מהלך זה יהפוך את קראנצ'וס, לאלטרנטיבה המועדפת עבור הורים רבים בישראל. השקענו מאמצי פיתוח רבים בשיפור הערכים התזונתיים של החטיפים תוך הקפדה ובדיקה מעמיקה של התקבלות הטעם והעדפה. במבחני הטעימה שערכנו עולה כי החטיפים המופחתים טעימים לא פחות ובחלק מהטעמים אף עדיפים, במיוחד הפלאפל והברביקיו".

שיתוף

אודות המחבר

כתב תרבוש להציג את כל הפוסטים של כתב תרבוש


– פרסומת –
פרשת השבוע: פרשת פינחס
כניסה:
יציאה:
תל אביב
19:28
20:27
ירושלים
19:04
20:25
חיפה
19:17
20:29
באר שבע
19:27
20:25
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
© כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת''
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס