Site icon תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי

מתכון ללזניות אישיות

מותג הפסטה המוביל באיטליה "ברילה" מציע מתכון קל ומהיר של לזניות אישיות להגשה כfinger food-, המתאימות במיוחד לאירוח נוצץ.

מצרכים:

12  עלי לזניה של ברילה

1 צנצנת רוטב פומדורו של ברילה

12  פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות

200  גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100  גרם זיתים שחורים מגולענים

שמן זית לשימון תבנית שקעים

אופן ההכנה

לזניות אישיות צילום – אפיק גבאי
  1. מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים
  2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל  2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
  3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

את כל מוצרי הפסטה של המותג ברילה, ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות.

 

Exit mobile version