Site icon תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי

מתכון לסלט עדשים חם

המותג מאסטר שף מציע לימי החורף הקרים מתכון לסלט עדשים חם, שיכול לשמש  גם כמנה עיקרית/ צמחונית או תוספת מיוחדת ליד מנה בשרית.

מצרכים:

אופן ההכנה: 

סלט עדשים חם. צילום: מאסטר שף

מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות עד שהן משחימות.

במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ ומערבבים. מוסיפים עדשים ואת קוביות הדלעת הצלויות, רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון, חומץ בלסמי ופטרוזיליה. מערבבים ומסירים מהאש.

מגישים עם שקדים קלויים מעל.

בתאבון!

Exit mobile version