Site icon תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי

סלט גפרורי שורשים אסיאתי

סלט גפרורי שורשים אסיאתי, עם אגסים אמריקאים ובוטנים פריכים.  באדיבות יובל בר-נר והשף חגי לרנר. 

מצרכים לשש מנות:

2 יח' קולרבי

2 גזרים

1 כרוב סגול קטן

3 אגסים

חופן נדיב עלי נענע, קרועים

סלט גפרורי שורשים אסיאתי עם אגסים אמריקאים ובוטנים פריכים. צילום באדיבות : cherpak

100 גרם בוטנים קלויים/מטוגנים

רוטב

3 כפות רוטב סויה

4 כפות חומץ אורז/טבעי

2 שיני שום

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כף סוכר

1 כף שמן שומשום

אופן ההכנה: פורסים את הכרוב לרצועות דקות. חותכים את הגזר, הקולרבי והאגס בעזרת מנדולינה ל"גפרורים " דקים (ז'וליין). מערבבים את כל חומרי הסלט יחד בקערה בינונית, מתבלים ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

Exit mobile version