תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
ראשי » דוס שף » מתכונים » מתכון מחמם לקדרת ירקות בקארי

מתכון מחמם לקדרת ירקות בקארי

כתב תרבוש 17 בינואר 2017 סגור לתגובות על מתכון מחמם לקדרת ירקות בקארי
כשקר שם בחוץ, אין כמו ארוחה חמה מפנקת ומחממת. רשת גרג קפה מעניקה מתכון קליל ובריא – קדרת ירקות בקארי, שתחמם לכם את החורף.

קדירת ירקות בקארי  (4 מנות)

חומרים לרוטב:

 2 כפות מחית קארי אדום.

חצי קופסת שימורים (200 מ"ל) קרם קוקוס.

שמן סויה לפי מראית עין (תלוי בגודל הסיר).

פחית  עגבניות מרוסקות.

קורט מלח

קורט סוכר

צילום: אלעד גוטמן (Custom)

חומרים לתבשיל:

שמן סויה לפי מראית עין

10 עגבניות שרי חצויות.

2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות.

2 בטטות חתוכות לקוביות ואפויות.

חבילת פטריות.

חופן אפונת גינה.

שעועית עדינה (שקית).

הכנת הרוטב

בסיר רחב  על אש קטנה, בוזקים שכבה דקה של שמן ומוספים את כפות הקארי וקרם הקוקוס בחושים היטב עם כף עץ עד לקבלת מרקם אחיד ומוסיפים  את פחית העגבניות המרוסקות, מתבלים במלח ומעט סוכר.

הכנת התבשיל

בסיר נוסף יש לחמם שמן ולטגן את הבצל והפטריות, לאחר מכן מוסיפים את עגבניות השרי ואת רוטב הקארי  ואז את שאר הירקות ולהביא לרתיחה.

המלצת הגשה: לצד אורז לבן  ומעט בוטנים מעל.

בתיאבון!!!

שיתוף
קדירת ירקות

אודות המחבר

כתב תרבוש להציג את כל הפוסטים של כתב תרבוש


– פרסומת –
פרשת השבוע: פרשת שלח־לך
כניסה:
יציאה:
תל אביב
19:32
20:33
ירושלים
19:07
20:30
חיפה
19:21
20:34
באר שבע
19:29
20:30
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
© כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת''
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס