תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
  • ראשי
  • תרבות ופנאי
    • בידור
    • מוסיקה
    • ספרים
  • ברנז'ה
    • הברנז'ה
    • דוס פוסט
  • לייף סטייל
    • אופנה
    • משפחה
    • היריון ולידה
  • דעות
    • מאמרי דעה
    • עמיעד טאוב
  • דוס שף
    • מתכונים
    • מסעדות
  • צרכנות
  • תיירות ונופש
    • מדריך צימרים ומלונות
  • נדל"ן
ראשי » דוס שף » מתכונים » מתכון לאוזן המן מלוחה במילוי מיוחד

מתכון לאוזן המן מלוחה במילוי מיוחד

כתב תרבוש 7 בפברואר 2018 סגור לתגובות על מתכון לאוזן המן מלוחה במילוי מיוחד

אוזני המן המתוקות עם מילויי שוקולד, חלבה או אגוזים שינו את צורתם והפכו לבריאות יותר. חברת טונה סטארקיסט החליטה לשנות את משלוחי המנות עשירי הסוכר והכינה אוזני המן מלוחות, ללא מלח, מפתיעות וטעימות. 

אוזני המן המתוקות עם מילויי שוקולד, חלבה או אגוזים שינו את צורתם והפכו לבריאות יותר. חברת טונה סטארקיסט החליטה לשנות את משלוחי המנות עשירי הסוכר והכינה אוזני המן מלוחות, ללא מלח, מפתיעות וטעימות.  עם מילוי טונה ותרד אשר ישתלבו נהדר בסעודת פורים או לאחר הכוס החמישית. למרות הטעם המלוח, לא נעשה שימוש במלח אלא ברכיבים ותבלינים שמעניקים טעם עשיר ומעניין בחך והופכים את המנה לבריאה יותר ודלת נתרן.

אוזני המן במילוי טונה ותרד

מצרכים (כ-25 יחידות):

לבצק: 

אוזן המן מלוחה, צילום ניר עצמון, סטארקיסט

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

2\1 כוס (120 מ"ל) שמן

2 ביצים

2 כוסות (480 מ"ל) מים

למלית:

2 קופסאות טונה סטארקיסט דלת נתרן במים

2 שיני שום קצוצות

1 בצל בינוני

300 גרם עלי תרד קצוצים וסחוטים מנוזלים

פלפל שחור גרוס

אגוז מוסקט

לציפוי

שומשום שחור ושומשום לבן מעורבבים

1 ביצה טרופה

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק: שמים במיקסר- קמח, שמרים יבשים, שמן, ביצים ומים כמה דקות עד שמתקבל בצק רך ולא דביק.
  2. מכסים במגבת ונותנים לבצק לנוח 20 דקות.
  3. להכנת המלית: מוסיפים מעט שמן למחבת חמה ומזהיבים את הבצל והשום.
  4. מוסיפים את התרד ומערבבים כדקה.
  5. מוסיפים את התבלינים.
  6. מערבבים כמה דקות על אש בינונית עד שהתרד מזהיב.
  7. מעבירים לקערה, מוסיפים את הטונה ומחכים שיתקרר.
  8. להרכבת המנה: מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  9. מקמחים בעדינות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לדק.
  10. קורצים מהבצק עיגולים באמצעות קורצן או כוס.
  11. מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול ומקפלים לאוזן המן.
  12. מניחים את כל אוזני ההמן על נייר אפיה בתבנית, מברישים עם ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  13. אופים עד שמזהיבות, כ-15-20 דקות.

חג פורים שמח!

באדיבות טונה סטארקיסט

שיתוף
אוזני המן טונה טונה סטארקיסט מתכון תרד

אודות המחבר

כתב תרבוש להציג את כל הפוסטים של כתב תרבוש


– פרסומת –
פרשת השבוע: פרשת וישב
כניסה:
יציאה:
תל אביב
16:18
17:16
ירושלים
15:55
17:15
חיפה
16:03
17:14
באר שבע
16:20
17:18
תרבוש אתר תרבות ופנאי לציבור הדתי
  • אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
© כל הזכויות שמורות ל''עט תקשורת''
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס