לרגל השנה האזרחית החדשה מגישה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מתכון למרק קר בטעם לימוני, המבוסס על חמאת בוטנים,
חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה מתכון קל הכנה למוצרלה טרייה ופלפלים קלויים, שיכול לשמש כמנה ראשונה או כסלט
לרגל ט"ו בשבט מתכון חגיגי לביסקוטי עוגיות טעימות ומפנקות. והפעם, גרסה מיוחדת לעוגיות: ביסקוטי טבולים בממרח טחינה עם סילאן של אחוה
המותג מאסטר שף מציע לימים הקרים מתכון להכנת קדרת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין – מנה מושלמת
בשעה טובה, קצת לפני כניסת השנה האזרחית החדשה, תקנות סימון המזון המזיק אושרו על ידי הכנסת. התקנות ייכנסו לשוק ולביתנו
לרגל העונה הקרה, מותג הפסטה ברילה, מציע מתכון למרק שילדים אוהבים: פסטת פתיתים בצורת כוכבים עם קוביות קטנות של חזה עוף
השילוב של אגסים באוכל יכול להתקבל בדחייה או באהבה מרובה. קבלו מתכון מיוחד בניחוח תאילנדי. באדיבות יובל בר-נר והשף חגי לרנר.
סלט חומס מיוחד – גרגירי חומוס, אגסי אנג'ו אדומים ועשבי תיבול. באדיבות יובל בר-נר והשף חגי לרנר.
סלט גפרורי שורשים אסיאתי, עם אגסים אמריקאים ובוטנים פריכים. באדיבות יובל בר-נר והשף חגי לרנר.
שפצל (נטיפי בצק) עם תבשיל כבד עוף ואגסי אנג'ו. באדיבות יובל בר-נר והשף חגי לרנר
לחם ממולא בקלופס עם מחמצי אגסים . באדיבות יובל בר-נר והשף חגי לרנר.
צ'יקן טיקה מהיר עם לחם פראתה ואגסי אנג'ו מוחמצים. באדיבות יובל בר-נר והשף חגי לרנר
כלי נגישות