דוס שף

7 טיפים לאכילה נבונה במסעדות
מסעדות

7 טיפים לאכילה נבונה במסעדות

תכניות הריאליטי בנושא אוכל ברמה של מסעדות יוקרה, מעודדות את הסקרנות של הצופים וממריצות את כולנו לצאת לאכול במסעדות. הטיפים של

קרא עוד ←
מערב פרוע: ביקור ב’זיגל’ – מסעדת שף כשרה ברמת הגולן
מסעדות

מערב פרוע: ביקור ב’זיגל’ – מסעדת שף כשרה ברמת הגולן

אחרי נסיעה ארוכה לרמת הגולן, וביקור מתבקש במפל עיט שעל ציר המפלים, בדרום רמת הגולן, בין מאגרי המים המלאכותיים ופרות

קרא עוד ←
יצאנו לטעום: פרש דה מרקט – 4 מטבחים במקום אחד
מסעדות

יצאנו לטעום: פרש דה מרקט – 4 מטבחים במקום אחד

13 שנה אחרי שהקימו את רשת “פרש קיטשן”, שהיתה הראשונה להביא את בשורת האוכל הבריא לתל אביב, פתחו היזמים ניר

קרא עוד ←
החורף פה! – מתכון מצולם מטורו הכשרה בתל – אביב
דוס שף

החורף פה! – מתכון מצולם מטורו הכשרה בתל – אביב

חורף פה ומסעדת טוקו & טורו מציגה:  אנטריקוט על הגריל בירקות וציר בקר באדיבות השף בני אשכנזי. לשימושך גם סרטון הדרכה

קרא עוד ←
מתכון לשלגוני היביסקוס אבטיח
דוס שף

מתכון לשלגוני היביסקוס אבטיח

אוהבים קרטיבים אבל מעדיפים להימנע מהסוכרים והחומרים התעשייתיים? “חוות דרך התבלינים” בבית לחם הגלילית מציגה מתכון לשלגוני היביסקוס-אבטיח מרעננים. השלגונים

קרא עוד ←
לקראת פורים: אוזני המן שהתחפשו
מתכונים

לקראת פורים: אוזני המן שהתחפשו

תחפושת במטבח: “אוזני המן” המתוקות עם מילויי שוקולד, חלבה או אגוזים שינו צורה. טונה סטארקיסט החליטו לשנות את משלוחי המנות

קרא עוד ←
מתכון למלבי עם חליטת פירות
מתכונים

מתכון למלבי עם חליטת פירות

מלבי הוא נשנוש שאהוב על אנשים רבים בתצורתו הקלאסית, אך הגיע הזמן להכניס טוויסט ולשדרג את הקינוח המוכר והאהוב. “חוות

קרא עוד ←
מיני שיפודי עוף אינדונזיים בסאטאי טחינה ודבש
דוס שף

מיני שיפודי עוף אינדונזיים בסאטאי טחינה ודבש

לחובבי המטבח האינדונזי הצבעוני ובכלל, מגישה חברת “אחוה”, מתכון לשיפודי עוף קלילים ברוטב סאטאי המבוסס על חמאת בוטנים, קארי, טחינה

קרא עוד ←
לחם ממולא
מתכונים

לחם ממולא

לחם ממולא בקלופס עם מחמצי אגסים . באדיבות יובל בר-נר והשף חגי לרנר.

קרא עוד ←
מתכון למאפינס ירקות לילדים
דוס שף

מתכון למאפינס ירקות לילדים

מתכון מפנק ועם מרכיבים בריאים! כן – אפילו מאפינס יכול להיות גם בריא! המאפינס לא תופחים מאוד לכן ניתן להשתמש

קרא עוד ←
אוכל לאזכרה – למה כדאי לחשוב על העניין הזה מראש?
מתכונים

אוכל לאזכרה – למה כדאי לחשוב על העניין הזה מראש?

ביהדות נהוג לעשות אזכרה פעם בשנה לאדם אהוב שהלך לעולמו וזה נכון בין אם מדובר על אדם צעיר שנפטר בטרם

קרא עוד ←
אלפרדו-האיטלקית הדתייה שמנסה לכבוש את ראשון לציון
מסעדות

אלפרדו-האיטלקית הדתייה שמנסה לכבוש את ראשון לציון

רשת אלפרדו, פתחה סניף חדש וכשר למהדרין בראשון לציון.כתב תרבוש הגיע לטעום ולדווח.

קרא עוד ←